Activiteiten Vrouwen van Nu Brummen

0257594_bladeren.jpg
.

BRUMMEN – Literatuur, cultuur en natuur gaan hand in hand bij de Vrouwen van Nu in Brummen. Het programma kent dan ook een grote variatie aan activiteiten. Op de laatste ledenavond voor de zomer was spreker Peter van Bremen op bezoek. Hij vertelde inspirerend over zijn boek ‘Vader Onbekend’. Ook op dinsdag 23 mei staat cultuur centraal. Dan gaan de leden die zich hebben aangemeld op bezoek bij het Lalique Museum in Doesburg. Dit museum is gewijd aan de Franse juwelen- en glaskunstenaar René Lalique.
Op 15 juni komt de natuur aan bod tijdens een huifkartocht door de omgeving van Loenen. Onderweg vertelt een vrijwillig boswachter wetenswaardigheden over dit gebied. Het vertrek is om 13.00 uur vanaf de bibliotheek Brummen. Opgave kan tot uiterlijk woensdag 17 mei.

vrouwenvannu.nl/brummen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.