Activiteiten op de Klevenhorst

0258002_Ankh-Gussinklo.jpg
Ankh Gussinklo draagt poëzie voor - Marion Steurs

HUMMELO – Nog vier dagen lang zijn er workshops en muziek op de Klevenhorst in Hummelo. Vrijdag 26 mei is er van 14.00 tot 15.30 uur een workshop Zweeds bandweven. Zaterdag 27 mei vanaf 14.30 uur is er linedancen te zien van de groep Back Corners uit Hummelo. Zondag 28 mei is er van 13.30 tot 15.30 uur muziek en poëzie op de Klinkplek. Margót Veldhuizen en Lidwiene Vermeij dragen gedichten voor. Mario Cannas speelt de Sardijnse fluit en Rob Wijnans hobo. Ook maandag 29 mei is er poëzie en muziek op de Klinkplek, nu van 11.00 tot 13.00 uur. Ankh Gussinklo draagt gedichten voor en Wilma Pastors levert een bijdrage met gitaar en zang. Uitsmijter van Klink en Kunst op de Klevenhorst, een programma dat liep van Pasen tot en met Pinksteren, is een optreden van Hot & Sweet van Henny Dokter, op maandag 29 mei van 13.30 tot 15.30 uur in de boerderijschuur.
Op de Klinkplek en in de boerderijschuur kan iedereen aanschuiven. Bij de kunstworkshop is het aantal plekken beperkt en is aanmelden verplicht via langlevekunst@amphion.nl of 0314-376000. Meedoen is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.