Actie Diaconie: Vakantiegeld Samen Delen

0257169_euros__geld__munten.jpg
.

LOENEN – Ook dit jaar doet de Diaconie van de Protestantse Kerk Loenen weer mee aan de actie Vakantiegeld Samen Delen. In mei ontvangen veel mensen die het financieel goed hebben een extra bedrag in de vorm van vakantiegeld. De Diaconie nodigt degenen die het goed hebben uit om te delen met buurtgenoten met de laagste inkomens: “Omdat we geloven in verbondenheid tussen mensen. En omdat ze weten dat samen delen iedereen verrijkt.”
De enorme inflatie en de onzekerheid voor de toekomst, mede door de oorlog in Oekraïne, brengt een grote groep mensen in problemen. Plannen maken voor een vakantie zal er voor veel mensen helemaal niet bij zijn dit jaar. Het is al een hele kunst om de energierekening en de dagelijks boodschappen te kunnen betalen. En dan maar hopen dat de wasmachine niet stuk gaat.
Daarom houdende gezamenlijke kerken in de gemeente Apeldoorn en Loenen de actie Vakantiegeld Samen Delen. Als teken van verbondenheid tussen buurtgenoten. Zij geloven dat samen delen iedereen goed doet, ontvangers én gevers!

vakantiegeldsamendelenapeldoorn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.