ZV de Spreng eerste plek bij Vijfkamp

0253538_Zwemsportvereniging_De_Spreng.jpg
De zwemmers van Zwemsportvereniging (ZV) de Spreng

BRUMMEN – Het seizoen van de vijfkamp zwemwedstrijd zit er voor Zwemsportvereniging (ZV) de Spreng op. De Brummense zwemmers gingen zondag 19 maart naar huis met de eerste plek.

De jeugd van 6 tot en met 13 jaar zwom dit seizoen gedurende vier middagen verschillende zwemslagen op verschillende afstanden. Schoolslag, rugcrawl en vrije slag kwamen elke vijfkampmiddag voorbij. Elke zwemwedstrijd werd afgesloten met een estafette. De jeugd van ZV de Spreng werd iedere wedstrijd weer een beetje sneller. Drie van de vier middagen werden zij dagkampioen.
Zondag 19 maart was de laatste middag. Het dagkampioenschap ging de Brummense zwemmers met een verschil van 1 punt aan de neus voorbij, maar de grootste beker ging wel mee terug naar huis. Dit zorgde voor blije gezichten bij de kinderen, enthousiasme bij de ouders en een trotse trainer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.