Tassen gemaakt door Steekje Los

0253054_Tassen_Steekje_Los.jpg
De tassen gemaakt door 'Steekje Los'

EMPE – Ter ere van het 60-jarig bestaan van Voskamp Textiel in Voorst ontvingen klanten bij aankoop een mooie tas. De dames van handwerkclub ‘Steekje Los’, de handwerkclub van Vrouwen Aktief Empe/Tonden, vonden het een leuk idee om deze tas naar eigen inzicht te versieren. Het resultaat waren prachtig versierde tassen, waarbij veel verschillende technieken zijn gebruikt.
Iedere twee weken zijn de dames van de handwerkclub bezig met hun eigen handwerk of met een gezamenlijk project, in verenigingsgebouw ’t Oortveld in Empe. Nieuwe leden zijn, na aanmelding bij Vrouwen Aktief, van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.