Speeltuin Kindervreugd is weer open

0254429_Kindervreugd_heropend.JPG
Speeltuin Kindervreugd is weer open - Hanny ten Dolle

DOESBURG – Na een half jaar druk verbouwen werd zaterdag 1 april Speeltuin Kindervreugd aan de Marijkelaan in Doesburg heropend. Het clubgebouw van de speeltuin is volledig vernieuwd en klaar voor de toekomst. Ook is er weer een kabelbaan geplaatst in de speeltuin. De heropening werd natuurlijk groots gevierd. Voor de kinderen stonden er een springkasteel en een stormbaan. Binnen kon iedereen genieten van een optreden van de Smartlappers. Met een hapje en drankje erbij was het een gezellige boel. Jammer dat de weergoden niet meewerkten, maar de feestvreugde was er niet minder om.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.