Samen eten in de Wheme

0255306_A7_Samen_eten_in_de_Wheme_Hall.jpg
Samen eten in De Wheme

HALL – Stichting Welzijn Brummen houdt iedere laatste donderdag van de maand Samen Eten in De Wheme in Hall. Deze maand is de laatste donderdag van de maand op Koningsdag en daarom is het samen eten een weekje eerder, op donderdag 20 april. Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven. Antwan en Mirjam van Catering Zutphen bereiden een heerlijk driegangenverrassingsmenu. Onder begeleiding van een viertal enthousiaste vrijwilligers wordt er van 17.00 tot 19.00 uur gegeten. Mensen zijn alleen welkom, maar ook met een buurvrouw, vriendin, vriendin, man of vrouw. Aanmelden kan tot 16 april bij Marga Groot Boerle, via 06-57732674. De kosten voor het mee-eten bedragen 9,50 per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.