Paashaas op bezoek in Brummen

0254747_paaseieren_zoeken_23.jpg
De kinderen en de paashaas

BRUMMEN – De paashaas bracht op zondag 2 april een bezoek aan Sportclub Brummen. Alle spelers van de jeugd van de JO7, JO8 en JO9 en hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes waren uitgenodigd voor een paastraining.

Er waren oefeningen uitgezet door de trainers en een partijtje voetbal mocht natuurlijk niet ontbreken. Ook de paashaas en zijn twee hulpjes deden fanatiek mee. Na drie kwartier was het genoeg en werd iedereen getrakteerd op ranja en een lekker paaskoekje. De in geel-blauw geklede paashaas nam de training over met een aantal oefeningen op het hoofdveld. Ook het zoeken van de paaseieren kon niet ontbreken. Na afloop kreeg iedereen een chocolade paashaas mee naar huis.
Iedere maandagavond houdt Sportclub Brummen een inlooptraining van 18.00 tot 19.00 uur, voor iedereen die een keer vrijblijvend wil mee voetballen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.