Paas-puzzeltocht in Laag-Soeren

0254081_wandelschoen.jpg
.

LAAG-SOEREN – Bij de Priesnitzhoeve in Laag-Soeren kunnen mensen op zondag 9 april terecht voor een paas-puzzeltocht, die in het teken staat van de uil. De route is uitermate geschikt voor gezinnen en loopt door het sprengengebied van Laag-Soeren. Onderweg zijn diverse opdrachten te vinden om uit te voeren. Bij terugkomst kunnen de kinderen genieten van een heerlijke traktatie. Het boerenschepijs is ook weer te verkrijgen. De kans is groot dat er rond Pasen lammetjes rondlopen. De puzzeltocht kan gelopen worden tussen 11.00 en 15.00 uur. Deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.