Optredens Troef Theater groot succes

0255320_Theater.jpg
De kinderen genoten zichtbaar tijdens de voorstelling - Helmie Stil

DOESBURG – De leerlingen van basisschool De Horizon en Anne Frank uit Doesburg hadden op donderdag 13 april een uitje naar Podium Doesburg. Hier konden zij kijken naar Doorgedraaid, een voorstelling van Troef Theater. Troef verzorgt interactieve muzikale voorstellingen, muzieklessen in de klas en muzikale projecten op maat. De kinderen genoten volop.

De leerlingen van Anne Frank mochten als eerste genieten van de interactieve voorstelling, vervolgens waren de leerlingen van de Horizon aan de beurt. Door aan een groot rad met nummers te draaien, bepaalden de kinderen welke liedjes er door het duo van Troef Theater gespeeld en gezongen werden. De jury, die uit kinderen uit het publiek bestond, oordeelde over hoe elke ronde ging. Dit gaven zij aan met een pico bello, duim omhoog of te gek waarbij de leerlingen een gekke bek trokken. Allerlei instrumenten werden gebruikt, zoals een gitaar, de contrabas, saxofoon en een ukelele. De kinderen deden actief mee en genoten zichtbaar van de voorstelling.

Foto: Helmie Stil

De kinderen genoten zichtbaar tijdens de voorstelling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.