Nieuwe Recreatiegids ‘Welkom op de Veluwezoom’

0254434_bewRecreatiegids-01384.jpg
Peter Oversteegen overhandigt de nieuwe Recreatiegids aan wethouder Ronald ter Hoeven - Jolanda van Velzen

REGIO – De nieuwe editie van de Recreatiegids ‘Welkom op de Veluwezoom’ is uit. Peter Oversteegen, voorzitter van het Toeristisch Platform Zuid Oost Veluwezoom, heeft het eerste exemplaar overhandigd aan wethouder Ronald ter Hoeven van de gemeente Rheden.

‘Welkom op de Veluwezoom’ is een uitgave van Regiobode, in samenwerking van het Toeristisch Platform Zuid Oost Veluwezoom. Het gratis boekje is zowel voor de bewoners als de gasten op de Veluwezoom bedoeld. Het bevat alle benodigde informatie voor een dagje uit, met bijzonderheden over de omgeving, dorpen en bijzondere bezienswaardigheden in de buurt. Het boekje geeft interessante natuurtips, startpunten voor wandelaars, adressen van gastvrije ondernemers, de ledenlijst van het Toeristische Platform en natuurlijk informatie over de veelzijdigheid van de Veluwezoom.
Wethouder Toerisme van de gemeente Rheden, Ronald ter Hoeven, is ook trots op het boekje: “Mijn hele leven woon ik al op de Veluwezoom en zelfs nu lees ik tips over plekken waar ik nog nooit ben geweest. Geweldig! Wat een veelzijdig leefomgeving hebben wij.”
Het boekje wordt vóór Pasen huis aan huis verspreid door Regiobode, maar is ook gratis af te halen bij de toeristische ondernemers en adverteerders in onder andere de gemeente Rheden, Brummen en Hoenderloo. Gasten van de fietsverhuurders, overnachtingsadressen en restaurants die aangesloten zijn bij het Toeristisch Platform krijgen het boekje gratis mee.

Foto: Jolanda van Velzen

Meer foto's

. - Jolanda van Velzen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.