Lezing Jan Roelofs bij De Loge

0253947_Jan_Roelofs.jpg
Jan Roelofs

VELP – Schrijver en Speker Jan Roelofs verzorgt woensdag 12 april een lezing bij de Orde van Vrijmetselaren in Velp. Het thema is ‘Zet de volgende stap in je eigen evolutie’. Roelofs vertelt deze avond over zijn perspectief op een nieuwe tijd. Op diepzinnige én lichtvoetige wijze laat hij zien hoe mensen hun zelfkennis kunnen gebruiken om deuren te openen die tot nu toe gesloten leken. De lezing vindt plaats in het gebouw van Loge De Oude Landmerken aan de Arnhemsestraatweg 360 en start om 20.00 uur. De entree is 10 euro, dit is inclusief twee consumpties. Aanmelden kan via vrijmetselarij-arnhem.nl/perspectief-op-een-nieuwe-tijd-12-april-2023/.

vrijmetselarij-arnhem.nl/nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.