Kledingbeurs voor vrouwen in Doesburg

0255172_kledingrekken_kledingbeurs_22.jpg
De kledingrekken op de kledingbeurs

DOESBURG – Loc17 in Doesburg is op zaterdag 22 april één grote winkelhal met vrouwenkleding. De Soroptimistenclub Doetinchem-IJsseloever houdt deze kledingbeurs en de opbrengst gaat naar Simba Health in Tanzania, de Voedselbank Doetinchem en het Oude IJsselhuis. Naast vintage kleding, hangt de winkel vol met merken zoals King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. In de winkel is niet alleen kleding te koop, maar ook schoenen, tassen, sjaals en sieraden. Een professionele styliste staat klaar om gratis kledingadvies te geven. Ook is er de mogelijkheid gekochte kleding tegen een kleine vergoeding te laten vermaken door de vrouwen van Naaiatelier voor Anderstaligen. De kledingbeurs is van 10.00 tot 16.00 uur. Parkeren op de Turfhaven is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.