Films bij Het Arsenaal Doesburg

0255313_Film_-Pixabay.jpg
.

DOESBURG – In Het Arsenaal in Doesburg staat op woensdag 19 april om 20.00 uur de film ‘The Fabelmans’ op het programma van het Filmhuis. Regisseur Steven Spielberg combineert op prachtige wijze het drama van een kind van gescheiden ouders met diens ontdekking van de cinema. Kijkers zien hoe Sammy Fabelman zich ontwikkelt als regisseur van amateurfilms met zijn zussen en vrienden in de hoofdrol, terwijl hij de wederwaardigheden van zijn familie op beeld vastlegt.
Vrijdag 21 april en woensdag 26 april is om 20.00 uur de film ‘Dicht bij Vermeer’ te zien. Documentairemaakster Suzanne Raes volgt Gregor Weber, Vermeer-kenner en conservator van het Rijksmuseum in Amsterdam. In het jaar vóór zijn pensionering werkt hij aan zijn droom: de grootste Vermeer-tentoonstelling ooit. Samen met Weber gaan liefhebbers en deskundigen op zoek naar wat een Vermeer nou echt tot een Vermeer maakt.

filmhuis-doesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.