Buurtbus Spankeren Dieren moet omrijden

DIEREN/SPANKEREN – Van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 april zijn er werkzaamheden aan de Harderwijkerweg in Dieren. Dat heeft gevolgen voor de route van buurtbus Spankeren Dieren. Lijn 526, Station – Dieren Noord – Station, rijdt op dinsdag 4 en woensdag 5 april niet via de Imboslaan en de Domeinlaan, maar gaat via de Meidoornlaan en de Cederlaan naar de rotonde en vanaf daar via de normale route terug naar het station. Lijn 525, Station – Dieren West – Station, rijdt niet op woensdag 5 en donderdag 6 april.
Alle drie de lijnen gebruiken woensdag 5 en donderdag 6 april bij het station een noodhalte in de keerstrook van buslijn 26.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.