Bevrijdingsrit over de Veluwezoom

0255510_IMG3544.JPG
Bevrijdingsrit komt aan in Spankeren - Linda Peppelman

SPANKEREN – Een indrukwekkende stoet authentieke legervoertuigen uit de Tweede Wereldoorlog trok zaterdag 15 april over de Veluwezoom om 78 jaar bevrijding te vieren. Om 9.00 uur vertrokken ze vanuit Rozendaal om aan het eind van de middag aan te komen op het eindpunt in Spankeren. De stoet deed onderweg elk dorp van de gemeente Rheden aan en overal werd, na de aankomst met muziek van de Seaforth Highlanders Pipes & Drums, even stilgehouden. De vele belangstellenden kregen de gelegenheid de voertuigen te bekijken en op elke locatie verzorgden de Starlight Sisters een kort optreden. De verschillende oranjeverenigingen hadden gezorgd voor activiteiten rondom de doortocht van de bevrijdingsrit.

Foto: Linda Peppelman

Meer foto's

Bevrijdingsrit komt aan in Spankeren - Linda Peppelman
Bevrijdingsrit komt aan in Spankeren - Linda Peppelman
Bevrijdingsrit komt aan in Spankeren - Linda Peppelman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.