Zonnepanelen voor huurders Veluwonen

0251302_20230221121533.jpg
Commercieel Directeur Tessa te Riele van Lens en Vincent Buitenhuis directeur-bestuurder van Veluwonen

REGIO – Veluwonen gaat in samenwerking met Lens haar sociale huurwoningen verder verduurzamen. Veluwonen biedt bij ongeveer tweeduizend bewoners in de regio zonnepanelen aan. De bewoners ontvangen volgens de woningcorporatie een aantrekkelijk aanbod voor de panelen. Veluwonen wil wonen op deze manier betaalbaar houden.
Lens zal het gehele zonnestroomproject ontwikkelen, begeleiden, installeren en beheren voor Veluwonen. Bewoners ontvangen een informatiepakket en aanbieding voor de zonnepanelen van Lens. Veluwonen is al begonnen met het zonnepanelen-traject in Eerbeek, Brummen en Beekbergen. Veluwonen zet dit dit jaar verder voort in onder andere Empe, Hall, Klarenbeek, Laag-Soeren, Leuvenheim, Lieren, Loenen en Oeken. Bewoners uit deze plaatsen kunnen in 2023 een aanbieding verwachten van Lens.

Foto: Tessa te Riele, Commercieel Directeur van Lens, en Vincent Buitenhuis, directeur-bestuurder van Veluwonen, zetten officieel hun handtekening onder de samenwerking tussen Veluwonen en Lens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.