Zevenaar doneert 45.036 aan Giro555

0251872_euros__geld__munten.jpg
.

GEM. ZEVENAAR – Het gemeentebestuur van Zevenaar heeft besloten om 1 euro per inwoner te doneren aan Giro555, voor hulp aan de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Zevenaar leeft mee met allen die geraakt zijn door de verwoestende aardbevingen en wil met deze bijdrage de hulporganisaties ondersteunen die actief zijn in het getroffen gebied.
De onvoorstelbare ramp raakt ook inwoners van de gemeente Zevenaar met een Turkse of Syrische achtergrond. Als gemeente leeft Zevenaar mee met alle getroffenen en de gedachten gaan uit naar de slachtoffers en de mensen die in angst en onzekerheid verkeren over het lot van hun familie en vrienden. In de raadsvergadering van 1 maart is besloten dat de gemeente Zevenaar 1 euro per inwoner overmaakt. Dat komt neer op een bedrag van 45.036 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.