Zangmiddag in Pancratiuskerk

0252586_Kerkdienst_Pasen.jpg
Paasviering in de Pancratiuskerk

BRUMMEN – Zondag 19 maart is er een muzikale zangmiddag in de Pancratiuskerk in Brummen. De bijeenkomst is bedoeld om gezamenlijk het lied te heffen tijdens de veertigdagentijd. Onder begeleiding van Theo Meurs op het historische J.H. Holtgräve-orgel uit 1846, worden liederen gezongen die de zondagen op weg naar Pasen markeren. Er is speciaal voor liederen gekozen die uit volle borst kunnen worden meegezongen. De middag wordt afgesloten met een aantal paasliederen, passend bij de zondag Laetare, waarop het licht van het paasfeest al zichtbaar wordt.
De zangmiddag begint om 14.30 uur en duurt ongeveer een uur. Iedereen is welkom om mee te zingen, deelname is gratis. Na afloop is er een samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. Het is die zondag ook halfvasten: heel even mogen de teugels van het vasten worden gevierd.

erik@ekkel.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.