Workshop over WhatsApp Bibliotheek Eerbeek

0252365_WhatsApp.jpg
.

EERBEEK – Steeds meer mensen maken gebruik van WhatsApp om berichten, foto’s of spraakopnames te versturen. In de Bibliotheek in Eerbeek wordt woensdag 22 maart een workshop gehouden over de werking van WhatsApp. Tijdens de workshop oefenen deelnemers met hun eigen telefoon of tablet met de app. Medewerkers van de Bibliotheek helpen met het toevoegen van contactpersonen, het versturen van een foto of geluidsopname en ook helpen zij met bellen of videobellen via WhatsApp. Aanmelden kan via de activiteitenagenda op bijdebieb.nl. Deelnemers nemen hun eigen telefoon of tablet mee. De workshop start om 13.30 en duurt tot 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.