Wandeling vreemde boomvormen

0251314_20230306_vreemde_boomvormen_1.JPG
Vreemde boomvormen - Rob Timmermans

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom houdt op maandag 6 maart een wandeling met het thema ‘vreemde boomvormen’. Tijdens de wandeling wordt gezocht naar afwijkende groeivormen van bomen. De gebruikelijke vorm bestaat uit stam, zijtakken en kroon. Door een speling van de natuur kunnen spectaculaire vergroeiingen ontstaan die bijzondere vormen met zich meebrengen. De start is om 9.30 bij parkeerplaats Lappendeken. Tijdens de wandeling wordt een pauze gehouden op de Carolinahoeve. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Foto: Rob Timmermans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.