Wandeling over de Veluwezoom

0251293_Natuurmonumenten_NMRG12012_op_stap.jpg
. - Natuurmonumenten

RHEDEN – De gidsen van Natuurmonumenten begeleiden op zaterdag 4 maart een wandeling door Nationaal Park Veluwezoom. De gids kent het gebied volledig en vertelt van alles over het bos, de heideheuvels en de dieren. De kans bestaat dat wandelaars oog in ogen komen te staan met een huppelende ree, een IJslands paard of een Schotse Hooglander. Leden van Natuurmonumenten betalen 7 euro, niet-leden betalen 10 euro. De wandeling start om 11.00 bij het Bezoekerscentrum in Rheden en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Aanmelden via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Foto: Natuurmonumenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.