Wandeling historie van Hall

0251683_wandelschoen.jpg
.

HALL – IVN Eerbeek en omstreken houdt op zondag 12 maart een wandeling rondom Hall. Deelnemers wandelen over delen van het Hallsepad en het Kerkepad. Uiteraard komt de natuur van Landgoed het Leusveld ook uitgebreid aan de orde. Onderweg vertellen de gidsen over het ontstaan en de benaming van Hall en de toenmalige bewoners. Laarzen of waterdichte schoenen worden aanbevolen, in verband met het wandelen door nattere delen. De start van de wandeling is om 14.00 uur bij Basisschool De Vossestaart. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een blijk van waardering is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.