Vrouwen van Nu: fietstocht Alaska

HUMMELO – Tijdens de open avond van de Vrouwen van Nu Hummelo, Keppel en Drempt op donderdag 16 maart, komt Gerda Marsman vertellen over haar fietstocht in Alaska. Beren, elanden en ander groot wild kwam zij daar tegen. Gerda vertelt deze avond over hoe zij overleefde in dit werelddeel op de fiets en welke uitdagingen zij tegen kwam in dit uitgestrekte gebied en in dat klimaat. Gerda gebruikt geen navigatie, alleen een kompas en een kilometerteller, maar in haar voorste tas zit wel altijd een kaart én haar fotocamera.
De avond vindt plaats in de Gouden Karper in Hummelo en begint om 19.45 uur. Leden betalen 5 euro, niet-leden betalen 8 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.