Vrolijke muziekbingo in De Bruisbeek

0253283_12foto_Muziekbingo.jpg
Dj Jan Harmsen - Martien Kobussen

LOENEN – De Loenense ouderen hadden op zondag 19 maart een gezellige, muzikale middag in Ontmoetingscentrum de Bruisbeek. De middag werd georganiseerd door Stichting De Bruisbeek en de afdeling Loenen van De Zonnebloem.

Voor deze muzikale middag was als activiteit een muziekbingo bedacht. DJ Jan Harmsen liet bekende nummers horen, waarvan vervolgens op speciale bingokaarten de namen van de zangers, zangeressen of groepen aangekruist moesten worden. Van muziek van Stef Ekkel, Dorus, De Selvera’s en Joop de Knecht: alles kwam voorbij. Meestal was er direct een herkenning na het horen van de nummers, maar soms moest er diep over nagedacht worden. De hoofdprijs werd gewonnen door Catrien Kobussen. De andere prijzen waren voor Rikie Derksen en Janny Steetsel.
De volgende activiteit van de Bruisbeek is op dinsdag 28 maart. Om 19.30 uur wordt dan een bloemschikavond gehouden.

Foto: Martien Kobussen

DJ Jan Harmse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.