Vrijwilligers actief bij Loenermark tijdens NLdoet

0252779_NL_Doet_Loenermark.jpeg
Vrijwilligers actief tijdens NLdoet - Henny Versteeg

LOENEN – De minder gunstige weersomstandigheden weerhielden de vrijwilligers uit Loenen er niet van om zaterdag 11 maart naar het Lonapark te komen om bij te dragen aan de landelijke actie NLdoet. Deze dag werd hard gewerkt op het complex van voetbalvereniging Loenermark.

Na het welkomstwoord van voorzitter Toon Streppel gingen de vrijwilligers om 10.00 uur van start. Voor jong en oud was er wat te doen op het uitgestrekte complex. Mannen en vrouwen gingen aan het werk om de kleed- en andere kamers een fikse schoonmaakbeurt te geven en waar nodig werden deze voorzien van een nieuwe laag verf. Door de nattigheid kon buiten minder worden gedaan dan was gepland, maar ook de borden langs het veld zien er nu weer firs uit. De organisatie is tevreden over alles wat op het complex is uitgevoerd. Met een gezellig samenzijn werd de NLdoet-dag afgesloten.

Foto: Henny Versteeg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.