Vossenjacht in binnenstad Doesburg

0252227_pedestrian-zone-3474681280.jpg
.

DOESBURG – Scouting Doesburg houdt op zaterdag 18 maart tussen 14.00 en 17.00 uur een vossenjacht in de binnenstad. Een vossenjacht is een zoektocht naar verklede mensen. Deelnemers lopen alleen, met vrienden of met ouders door de winkelstraten op zoek naar de vossen. Wanneer een vos gevonden is, wordt deze afgestreept op de aftekenkaart. Iedereen kan meedoen. Aanmelden kan op de dag zelf bij de infostand op de driesprong in de stad (Meipoortstraat, Ooipoortstraat, Kerkstraat). Deelnemers krijgen hier ook de aftekenkaart. Deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.