Vierde editie Fitkidz van start

0251306_fitkidz_4e_editie.jpg
FitKidz start op vrijdag 10 maart

BRUMMEN – De vierde editie van FitKidz bij Sportclub Brummen gaat op vrijdag 10 maart van start. Fitkidz heeft als doel om kinderen uit groep 3 tot en met groep 8 in het dorp Brummen in beweging te krijgen en kennis te laten maken met diverse sporten. Op zeven vrijdagen wordt een gevarieerd (sport-)programma aangeboden, onder begeleiding van studenten van het ROC Aventus en vrijwilligers van de voetbalvereniging Sportclub Brummen. In de voorgaande edities werd gevoetbald, maar ook gelasergamed, levend stratego gespeeld en gekickbokst. De combinatie van educatie en beweging is een onderdeel van het programma. Daarnaast wordt ook gewerkt aan de (mentale) weerbaarheid van de deelnemers. Aanmelden kan tot en met dinsdag 7 maart via fitkidz@sportclubbrummen, onder vermelding van naam, school en groep. Deelname is gratis. De FitKidz middagen zijn op vrijdag 10, 17, 24 en 31 maart en 7, 14 en 21 april, van 15.00 tot 16.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.