Tennismaand op Doesburgse basisscholen

0251451_tenniskids_edt.jpg
Tennismaand in Doesburg

DOESBURG – Wat vorig jaar ontstond als een klein idee van Tennis + Padel Doesburg is dit jaar uitgerold tot een ware tennismaand, in samenwerking met Doesburg Beweegt en Tenniskids@school van de KNLTB. Na de voorjaarsvakantie doen de kinderen van groep 3 tot en met 8 van de Doesburgse basisscholen mee aan de tennismaand 2023. Twee weken lang geven vrijwilligers van Tennis + Padel Doesburg tijdens de gymlessen tennisles aan de leerlingen. De week daarna krijgen ze een derde les op het veld van de Doesburgse club, waar een professionele trainer de kinderen de kneepjes van de sport aanleert.
Na een intensieve maand van trainingen wordt de tennismaand afgesloten met een feestje, waarvoor alle kinderen die de clinics hebben gevolgd welkom zijn. Op vrijdag 7 april staat er onder andere een toernooitje met spelletjes en partijtjes op het programma.
Meer informatie is verkrijgbaar bij Buurtsportcoach Onderwijs en Sport Ivet Harperink, ivet@doesburgbeweegt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.