Taalcafé bibliotheek Dieren

0251982_Oefenen_met_spreken_en_luisteren.jpg
Oefenen met spreken en luisteren van de Nederlandse taal

DIEREN – In de Bibliotheek Dieren vindt elke woensdag het gratis Taalcafé plaats. Het Taalcafé is er voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren spreken, mensen die Nederlandse lessen hebben of hebben gehad en voor mensen die graag meer mensen willen leren kennen. Iedere woensdag van 10.00 tot 11.30 uur praten de aanwezigen over alledaagse onderwerpen zoals bellen, eten en drinken, familie en gezondheid. Dit gebeurt in groepjes, samen met vrijwilligers. Iedereen is welkom. Meer informatie via 06 – 45394640 of bij de Bibliotheek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.