Sursum Corda huldigt twee jubilarissen

0252560_Jubilarissen_Sursum_Corda.jpeg
Jubilarissen bij Sursum Corda

ELLECOM – Sursum Corda, het vierstemmig 50+koor uit Ellecom, heeft Ria Thoomes en Tonny Achterkamp-Olders in de bloemetjes gezet. Beiden zijn 25 jaar lid en zingen nog elke week met veel plezier.

Het koor blikte samen met voorzitter Johan van den Belt terug op het afgelopen jaar. Dankzij een succesvolle wervingscampagne hebben zich maar liefst twintig nieuwe leden aangesloten. Het koor telt nu bijna veertig zangers. Onder leiding van dirigent Ton de Waal worden weer veel mooie, nieuwe muziekstukken ingestudeerd. Ook Ton is niet bij het koor en zeer tevreden over het potentieel van het koor.
Overigens kan Sursum Corda nog wel wat versterking gebruiken bij de tenoren en bassen. Belangstellenden zijn elke eerste dinsdag van de maand welkom bij de open inloop. Sursum Corda repeteert van 19.45 tot 21.45 uur in het Dorpshuis in Ellecom.

sursumcordainellecom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.