Stel een vraag aan Mart de Kruif

DOESBURG – In de serie lezingen van Streekmuseum De Roode Tooren bij Podium Doesburg is het woord op 9 maart aan generaal buiten dienst Mart de Kruif. In de lezing ‘Wat betekent onze vrijheid?’ vertelt Mart De Kruif openhartig over zijn persoonlijke kijk op de wereld. Hij verbindt zijn ervaringen als oud militair en voormalig commandant van de Landstrijdkrachten aan de thema’s van vandaag. Bezoekers kunnen alvast laten weten welke thema’s of vragen zij belangrijk vinden en hun suggesties sturen naar info@deroodetooren.nl. In overleg met de organisatie probeert De Kruif zo duidelijk mogelijk op deze vragen in te gaan. De lezing begint om 20.00 uur. Leden van Stad en Ambt Doesborgh hebben gratis toegang, andere belangstellenden betalen 6 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.