Stamppottenbuffet in De Oase

0251132_Stamppot_zonnebloem_Dieren.jpeg
Afdeling Dieren van De Zonnebloem genoot van een stamppottenbuffet

DIEREN – De Zonnebloem-afdeling Dieren houdt elk jaar in februari een stamppottenbuffet. Dit jaar waren maar liefst dertig deelnemers aanwezig bij De Oase, waar zij allen werden verwelkomd met een drankje. Met hulp van vrijwilligers begonnen de deelnemers met een soepje. Vervolgens stond er een buffet klaar, bestaande uit drie soorten stamppot. Marcel Brouwer, eigenaar van de Smulhoek, had alle stamppotten klaar gemaakt. Na een kop koffie of thee was het voor de deelnemers tijd om naar huis te gaan. De eerstvolgende grote activiteit is een bezoek aan de Hanzehof te Zutphen, waar Gravenstad Operette de musical The Sound of Music zal uitvoeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.