Spelletjesmiddag voor ouderen in Eerbeek

0251859_Spelletjesss.jpg
Ouderen tijdens de spelletjesmiddag

EERBEEK – In Het Tjark Riks Centrum in Eerbeek vond op donderdag 23 februari een spelletjesmiddag voor ouderen plaats. Samen genoten de ouderen van sjoelen, rummikuppen en scrabbelen. De middag werd georganiseerd door Stichting Vrienden van De Beekwal en Stichting Welzijn Brummen.

In het Tjark Riks Centrum konden de ouderen genieten van het bij elkaar zijn in een ongedwongen sfeer, waarbij gezelligheid en spelplezier voorop stonden. De twee stichtingen, Stichting Vrienden van de Beekwal en Stichting Welzijn Brummen, hebben de handen ineengeslagen om van betekenis te kunnen zijn voor de ouderen in het dorp en willen met regelmaat middagen organiseren, waar ouderen elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten. De Stichting Vrienden van De Beekwal richt zich met haar activiteiten op de bewoners van het verzorgingscentrum en de bewoners van de omliggende aanleunwoningen. Door de doelgroepen van beide stichtingen samen te brengen, hoopt de stichting om ouderen die behoefte hebben aan meer contact, te kunnen bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.