Spelletjes en handwerken in De Paperclip Velp

0251779_Sjoelen.jpg
.

VELP – De Paperclip in Velp houdt elke dinsdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur een handwerkochtend in de huiskamer. Dit is een vrijblijvende inloopochtend, waarbij een hulp aanwezig is om te helpen met breien, haken of andere handwerken. Gevorderde handwerksters komen vaak voor de gezelligheid en om patronen uit te wisselen. Ook is er elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur een gratis spelletjesmiddag. Iedereen is welkom om binnen te lopen om te jokeren, sjoelen, darten of om één van de vele andere spelletjes te doen. Voor beide activiteiten is vooraf aanmelden niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.