Sophie Welmers Nederlands Kampioen dressuur

0252409_sophie_welmers_nk.jpg
Sophie Welmers op de eerste plek

BRUMMEN – Sophie Welmers is op vrijdag 3 maart Nederlands Kampioen dressuur in Ermelo geworden, in de klasse M2. Sophie komt uit voor Rijvereniging en Ponyclub de IJsselruiters uit Brummen.

Sinds een aantal jaar heeft de familie Buwalda het paard waar Sophie op rijdt, Moulin Rouge, beschikbaar gesteld. De twee vormen al jaren een mooie combinatie. In januari heeft Sophie op de Regiokampioenschappen van Gelderland de derde prijs behaald, wat haar een startbewijs voor het NK opleverde.
Vrijdag 3 maart kwam het duo uit op het Nederlands Kampioenschap, Sophie startte als eerste. Zij reed een supergoede proef, waar zij een score van 69,77 procent voor kreeg. Om 14.00 uur was de prijsuitreiking en werd Sophie, samen met haar paard Moulin Rouge, uitgeroepen tot Nederlands Kampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.