Shades of Sisterhood Doesburg

0251112_Organisatoren_Shades_of_Sisgerhood_-_Conny_Wentin_-_Esther_Cohen_-_Sabien_Stols.jpg
Organisatoren Conny Wentin Esther Cohen en Sabien Stols

DOESBURG – De Engelse term ‘sisterhood’ wordt vaak activistisch uitgelegd, maar is in de ogen van de Doesburgse vrouwen Conny Wenting, Esther Cohen en Sabien Stols veel breder en dichterbij. Op Wereld Vrouwendag, op woensdag 8 maart, houden zij een bijeenkomst in Het Arsenaal in Doesburg. De organisatoren nodigen vrouwen uit de hele regio uit om met elkaar en bij zichzelf stil te staan bij de vraag wat het betekent om vrouw te zijn anno 2023.
Tijdens de bijeenkomst zijn alle vrouwen vanaf 13.00 uur welkom in Het Arsenaal. De bijeenkomst start na een welkomstwoord met een vertoning van de documentaire Sisterhood van Sophie Dros. Dros is aanwezig tijdens de vertoning en zal na afloop vragen beantwoorden. Na de film wordt in kleinere groepen gesproken over thema’s als rouw en mentale fitness voor vrouwen. De sessies worden begeleid door Esther Cohen en Conny Wenting. Vooraf en na afloop is in Arsenaal ruimte voor informeel ontmoeten en verbinden.
Toegang bedraagt 60 euro voor het complete programma, dit is inclusief drankjes en versnaperingen. Voor wie de entree-prijs een belemmering vormt, zijn gesponsorde tickets beschikbaar. Diezelfde avond kunnen deelnemers genieten van de film Madres Paralelas om 20.00 uur.

bit.ly/shades-of-sisterhood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.