Schilderen met puur pigment

0251857_Boulevard_Magenta_Zeepaardje.JPG
Workshop schilderen met puur pigment

LAAG-SOEREN – Bij Boulevard Magenta, School voor ambacht & Kunst in Laag-Soeren, kan donderdag 16 maart iedereen meedoen met een workshop schilderen met puur pigment. De deelnemers maken op ambachtelijke wijze een schilderijtje van een zeepaardje. Daarnaast horen ze alles over de school, kunnen ze de lesruimtes bekijken en de stijl van lesgeven ervaren. “Wie weet voel jij je thuis bij onze didactische aanpak en ontspannen en gezellige sfeer”, aldus de docenten van Boulevard Magenta. “Iedereen gaat naar huis met een nieuwe ervaring, schildermaterialen in een mooie bewaardoos en een eigen Zeepaardje.”
De workshop begint om 13.30 uur. Aanmelden kan via boulevardmagenta.nl/zeepaardje-op-school. Boulevard Magenta is gevestigd in ’t Sprengenhus aan de Harderwijkerweg in Laag-Soeren, de ingang is aan de achterzijde van het gebouw, waar ook geparkeerd kan worden. Nog tot en met 26 maart is hier de jubileumexpositie te zien.

boulevardmagenta.nl
Marjan Smit 06-46280411

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.