Raadsfora Brummen

0250942_Vergaderen1.jpg
.

BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen komt op donderdag 9 maart bijeen voor de fora Bestuur, Sociaal Domein en Fysieke Leefomgeving. Hierin worden nog geen besluiten genomen, maar gesproken over tien inhoudelijke onderwerpen. Ook kunnen inwoners inspreken tijdens het fora, zowel over onderwerpen op de agenda als over andere zaken.
De vergaderavond begint om 19.00 uur met enkele vaste agendapunten, zoals het bespreken van de lijst met ingekomen en verzonden stukken, het inspreekrecht voor inwoners en nieuws verstrekt door wethouders uit de gemeenschappelijke regelingen waaraan de gemeente Brummen deelneemt. Het forum Bestuur bespreekt vervolgens drie concrete raadsvoorstellen over financiële onderwerpen, namelijk de nota’s ‘weerstandvermogen en risicobeheersing’, ‘investeringen en afschrijvingen’ en ‘reserves en voorzieningen’.
Om 20.00 uur start het forum Sociaal Domein. Hierin wordt het evaluatierapport over gemeentelijk minimabeleid besproken, evenals de betekenis van algemene voorzieningen in het sociale domein en de raadsinformatiebrief over Team voor Elkaar. In een andere zaal wordt, eveneens vanaf 20.00 uur, het forum Fysieke Leefomgeving gehouden. In twee voorstellen gaat het om het onttrekken van een stuk grond aan de openbaarheid; een perceel in Hall en aan de Empermolen in Empe. Ook wordt het concept voor het bestemmingsplan ‘landschapselementen buitengebied’ en de zonneparking op het parkeerterrein naast het gemeentehuis besproken.

brummen.nl/gemeenteraad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.