Presentatie Levend Verlies NAH-Trefpunt Velp

0252723_Mantelzorg.jpg
.

VELP – Niet Aangeboren Hersenverlies (NAH) Trefpunt Velp heeft Josje Gorgels uitgenodigd om maandag 20 maart een presentatie te geven in De Poort in Velp over ‘levend verlies’. Mensen met NAH krijgen te maken met verlies van vaardigheden. De realisatie van dat verlies kan lang verborgen blijven, maar is soms ook duidelijk zichtbaar, zeker als het om een fysieke uitval gaat. Dit heeft emotioneel een grote impact en brengt verwarring, boosheid en verdriet met zich mee. De presentatie start om 10.00 uur. Aanmelden kan via hersenletsel.nl.

nah.trefpunt.velp@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.