Pianorecital in Oude Jan Velp

0252562_Angel_Laguna.JPG
.

VELP – De Spaanse pianist Ángel Laguna verzorgt zondag 19 maart om 15.30 uur een pianorecital De Oude Jan in Velp. Hij speelt werken van de componisten Beethoven en Schubert.

Ángel Laguna is als docent verbonden aan het Professional Conservatory of Music in Madrid, maar hij is ook een veelgevraagd solist. Zo trad en treedt hij op in diverse steden in Spanje, maar speelde ook op diverse podia in Europa. Na zijn deelname aan het concertfestival voor jonge pianisten in Duitsland gaf hij meer dan twaalf concerten in verschillende steden in Nederland en Duitsland. En nog onlangs nog gaf hij recitals in Londen in de concertzalen St. Martin in the Fields, St. James Piccadilly en in de Steinway Hall. Samen met een orkest speelde hij Beethovens 5de pianoconcert in de St. Stephen Church in Londen en Mozarts pianoconcert No. 13, KV 415, in de St John Notting Hill Church.
Het repertoire van Ángel Laguna is breed, maar hij heeft een voorkeur voor klassieke componisten als Haydn, Mozart, Beethoven en Schubert. In Velp klinken onder andere de Waldstein Sonate Op. 53 van Ludwig van Beethoven en de vier Impromptus D. 935 van Franz Schubert.
Het concert in de Oude Jan begint om 15.30 uur. Kaarten kosten 15 euro. Vrienden van de Oude Jan betalen 10 euro en voor houders van een Gelrepas of CJP en jongeren tot 18 jaar is de entree 5 euro. Kinderen mogen gratis mee. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Jansen & de Feijter of, indien beschikbaar, vanaf 15.00 uur aan de kerk.

vriendenvandeoudejan.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.