Peter Zadelhoff te gast bij Lions Club Rheden

0251341_230221-Peter_Zadelhoff_3.jpg
Peter Zadelhoff

RHEDEN – Het komt niet vaak voor dat tv-persoonlijkheden te gast zijn bij Lions Club Rheden, maar op dinsdag 21 februari was Peter Zadelhoff van het RTL4-nieuws te gast. De oorspronkelijk uit Angerlo afkomstige Zadelhoff vertelde alles over hoe nieuws tot stand komt en wat zijn rol daarbij is.
Vanuit zijn geboorteplaats Angerlo via studie aan de VU in Amsterdam kwam hij uiteindelijk toch bij zijn droom, journalistiek, terecht. Als scholier en vrijwilliger bij de Angerlo vakantieweek maakte Peter al krantjes. Betrouwbaarheid van het nieuws is volgens Zadelhoff het allerbelangrijkste, daarvoor wordt veel energie, tijd en geld gestoken in onderzoek naar de juiste feiten. Leden van de Lions Club waren allen erg geboeid door het verhaal van Peter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.