Palmpasen in Dorpskerk Rheden

0253611_Rheden__Dorpskerk.JPG
.

RHEDEN – In de Dorpskerk van Rheden wordt op zondag 2 april Palmpasen gevierd, speciaal met kinderen. Alle kinderen zijn vanaf 9.15 uur welkom met hun ouders en opa’s en oma’s om een palmpasenstok te komen versieren. De materialen hiervoor zijn aanwezig en ook is er allerlei lekkers en mag het broodhaantje niet ontbreken. Om 10.00 uur begint de palmpasenviering met filmpjes en liederen. De zelfgemaakte stokken kunnen de kinderen tijdens de viering aan iedereen laten zien en dan wordt ook de betekenis van de broodhaantjes duidelijk. Na afloop is er koffie, thee en limonade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.