Opschoondag in Bronckhorst

0252139_Afvalzak.jpg
.

REGIO – In het kader van Landelijke Opschoondag gaan mensen in heel Nederland op zaterdag 18 maart de straat op om zwerfvuil te rapen. Dit gebeurt niet alleen in dorpen en steden, maar ook in het buitengebied. Ook de gemeente Bronckhorst draagt hieraan bij. Op elf verschillende locaties in Bronckhorst doen vrijwilligersgroepen en de gemeente dit jaar weer mee aan de Landelijke Opschoondag. De gemeente zorgt op elke locatie voor de benodigde materialen en het afvoeren van het verzamelde zwerfvuil. Extra vrijwilligers zijn van harte welkom. Wie nog niet is aangesloten bij een zwerfvuilgroep, maar wel graag mee wil helpen, is van harte welkom. Aanmelden kan tot 15 maart via bronckhorst.nl/opschoondag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.