Open Avond Vrouwen van Nu Angerlo

0252257_Stenen.jpg
.

ANGERLO – Wie al wandelend door Angerlo of Beinum de laatste weken ineens allerlei vrolijk beschilderde zwerfsteentjes tegenkwam, heeft zich misschien afgevraagd waar die plotseling vandaan kwamen. Deze zijn neergelegd door de Vrouwen van Nu uit Angerlo. Zij zijn in februari creatief bezig geweest en hebben deze steentjes beschilderd.
In maart staat er ook weer van alles op het programma, maar de Vrouwen van Nu willen iedereen nu alvast attenderen op de Open Avond op donderdag 20 april. De cabaretvoorstelling Zoete Koek van Jos Thomasse staat dan op het programma, waarbij ook de mannen van harte zijn uitgenodigd. De avond start om 19.45 uur in de Meent. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

vrouwenvannu.nl/angerlo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.