Op pad voor een schoner Eerbeek

0253279_29452239-2A91-4C9B-AF32-45B9B3EB137C.jpeg
Aan de slag voor een schoner Eerbeek - Henny Versteeg

EERBEEK – Zaterdag 18 maart was het Nationale Opschoondag en dat kon de vrijwilligersgroep Eerbeek Schoon natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De groep, die al regelmatig op pad gaat om zwerfafval te rapen in het dorp, trok ook deze zaterdag de oranje hesjes aan en ging met vuilniszak en grijper op pad. Om Eerbeek daadwerkelijk een stukje schoner te maken, maar óók om te laten zien hoeveel rommel er overal ligt. “Het zou geweldig zijn om iedereen in Eerbeek, jong en oud, aan het opruimen te krijgen, maar het zou al een grote stap zijn als we met zijn allen minder rotzooi op straat en in de natuur zouden weggooien. Neem afval mee en gooi dat thuis weg of in een prullenbak op de route”, luidt de boodschap. Eerbeek Schoon gaat eens per twee maanden op zaterdagochtend op pad om een deel van Eerbeek op te ruimen.

Foto: Henny Versteeg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.