Online spreekuur openbaar vervoer

0253577_OV_Openbaar_Vervoer.jpg
.

REGIO – Tijdens een interactieve bijeenkomst op dinsdag 4 april geven OV-ambassadeurs uitleg over reizen met bus en trein en het gebruik van de OV-chipkaart. De bijeenkomst start om 13.30 uur en duurt maximaal een uur. Deelname is gratis. Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mail te sturen naar ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of te bellen naar 038-4540130. Na aanmelding ontvangen deelnemers een inlogcode waarmee zij op een telefoon, tablet of computer met camera en microfoon kunnen inloggen. Mocht inloggen een probleem worden, kunnen de OV-ambassadeurs hier telefonisch bij helpen. Na afloop van de bijeenkomst is er een mogelijkheid om een vervolgafspraak of een proefreisje met een OV-ambassadeur in te plannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.