Oecumenische sobermaaltijd in Loenen

0252014_Samen_Eten4.jpg
.

LOENEN – Woensdag 22 maart verzorgen de Protestantse Kerk en RK Kerk een oecumenische sobermaaltijd in het Parochiehuis in Loenen. Jozien Evers en Nella van der Hoop, die deze maaltijd organiseren, willen een moment in de vastentijd/40 dagentijd om samen te beleven dat men door eenvoudig te eten ook kan winnen. Het is een maaltijd voor katholiek en protestant en wie er verder nog meer bij wil zijn.
Het is een maaltijd met soep (zonder vlees) en brood, waarbij aandacht wordt besteed aan een goed doel. Dat doel is de stichting Raja, een project voor straatkinderen in India. Petra Nieuwenhuis-Jurriëns zal vanuit de stichting daar iets over vertellen. Bezoekers zijn welkom vanaf 17.45 uur en om 18.00 uur begint de maaltijd. Aanmelden kan op de lijsten in de kerken, maar ook bij Jozien Evers, jgevers@planet.nl of 06-30560411, of bij Nel van van der Hoop, nellavanderhoop@hotmail.com of 06-52331047. Dit bericht stond eerder in de Regiobode, maar met de verkeerde telefoonnummers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.