Nog kramen op Koningsmarkt Velp

0252131_Koningsmarkt_Velp.jpg
.

VELP – De voorbereidingen voor Koningsdag in Velp zijn in volle gang. Een van de grootste attracties die Oranjevereniging Velp voor Oranje al tientallen jaren organiseert, is de Koningsmarkt op de Rozendaalselaan en Burgemeester Brandtlaan. Ongeveer 70 procent van de kramen is verhuurd, dus er is nog plek.
Met 220 kramen is het de grootste particuliere markt van het oosten, die de laatste jaren ruim 30.000 bezoekers trekt. Door de ruime opstelling van de kramen is er een dorpse en gezellige sfeer. Bewoners uit alle delen van Velp staan tijdens de markt gebroederlijk naast elkaar. Een draaiorgel en muzikanten zorgen voor de muziek tijdens de markt. Inschrijven voor een kraam voor de Koningsmarkt kan via het inschrijfformulier via velpvoororanje.nl.
Op de parkeerplaats van het Gezondheidscentrum is dit jaar een grote boekenmarkt en daar is ook het traditionele Vogelschieten. Om 12 uur arriveert de Schutterskoning van 2022 in een rijtuig met paarden. De nieuwe Koning wordt rond 14.00 uur met dezelfde koets naar huis gebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.