Nieuw gedicht op de Martinikerk

0251572_Gedicht_Martinikerk.JPG
Gea van Drie won de Doesburgse gedichtenwedstrijd - Hanny ten Dolle

DOESBURG – De Protestantse Gemeente Angerlo-Doesburg organiseerde ook dit jaar weer, voor de elfde keer, een gedichtenwedstrijd in het kader van de Poëzieweek. Dit jaar was het thema ‘Vriendschap’. Een mooi thema waar je alle kanten mee uit kunt. Op de feestelijke bijeenkomst afgelopen zondag werden vele gedichten voorgedragen. Het bleek voor de jury niet makkelijk, want er waren veel heel mooie en ontroerende gedichten. De winnares werd Gea van Drie met het gedicht ‘Band’. Na een mooi programma in de kerk werd buiten een groot doek met hierop het gedicht onthuld, door de winnares en burgemeester Loes van der Meijs van de gemeente Doesburg. Dit blijft hier het hele jaar hangen.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.